Aperitive la cuptor cu legume si ton

aperitiv-la-cuptor-cu-parmezan-si-rucola

Aperitivele sunt, poate, neluate în seamă de către majoritatea dintre noi atunci când avem pofta de ceva bun sau urmează să avem invitați, însă mie mi se par o soluție excelentă, rapidă și de efect în astfel de momente. Într-o astfel de situație am produs și rețeta de mai jos, pe cât de  apetisantă, pe atât de simplă.

Ingrediente:

1 pâine faliată

1 ardei gras roșu/ verde

1 conserva de ton mărunțit

porumb dulce, o conservă

1 roșie pasata

1 cub de telemea

parmezan ras pentru ornat

Se încinge cuptorul la 190 grade Celsius, se taie cubulețe ardeiul gras, apoi  se combină cu porumbul dulce și cu tonul. Se pun feliile de pâine într-o tava și se ung cu pastă de roșii.

Se presoara amestecul de ton cu legume obținut mai devreme și se rade cubul de telemea.

Pentru intensificarea gustului și pentru estetică, se ornează cu parmezan ras și cu rucola, după care se introduc la cuptor pentru 12 minute, până când devin aurii.

Simplu și ușor. Pofta bună!

aperitiv-la-cuptoraperitiv aperitiv-cu-parmezan-si-rucola

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii