Macarons Madam Lucie

Dacă nu ştiaţi, în Sibiu a apărut un nou cupcake shop, şi anume Macarons Madam Lucie Sibiu. Alte cupcake shop-uri Macarons Madam Lucie se găsesc în ţară în Bucureşti şi în Constanţa, şi un altul mai este deschis în Moldova, la Chişinău. Sunt tare mândră că şi în Sibiu se află un astfel de loc în care poţi găsi macarons.

Aici puteţi degusta şi satisface gustul cu numeroase macarons de diferite sortimente.

Am trecut pe acolo pentru că eram tare curioasă să testez macarons. Pot spune că mi-a plăcut ceea ce am testat, în special cele cu cafea. Se pare că sunt un mic fan al cafelei mai nou şi astfel încerc să testez sortimente de dulciuri cu cafea.

Macarons Madam Lucie Cupcake shop prezintă multe alte atracţii dulci – pe lângă macarons puteţi găsi cupcakes sau brioşe, ciocolată, migdale învelite în ciocolată şi multe alte lucruri pe care vă las să le descoperiţi, dacă veţi reuşi să ajungeţi pe acolo.

Am încercat să surpind în câteva imagini oferta şi imaginea micului cupcake shop Madam Lucie. Sper să vă încânte şi să vă atragă şi pe voi să mergeţi să încercaţi. Eu de abia aştept să trec din nou pe acolo.

Adresa:

Macarons Madam Lucie Sibiu

Sibiu, Bd. Victoriei nr. 29 (aproape de Cantina Studenţească).

Multumim celor de la Macarons Madam Lucie Sibiu pentru permisiunea de a fotografia.

Multumim lui Ada Soaica pentru sprijinul acordat in fotografiere.

Tag-uri: ,

Comentarii